Cargando página
Selecciona tu idioma
nl es

Spaanse Droomhuizen SL

Abogados y notarios, Otros (sector servicios), Servicios de reubicación expatriados (Relocation), Servicios Financieros y Aseguradoras, Sociedades de inversión y gestión de activos
Spaanse Droomhuizen is aankoopmakelaar en begeleidt bij het kopen van een huis in Spanje

Spaanse Droomhuizen is de Nederlandse aankoopmakelaar in Spanje

Spaanse Droomhuizen helpt je bij het vinden en kopen van een huis in Spanje en alles wat er bij komt kijken. Wij zorgen dat je jouw dromen kunt realiseren en onbezorgd kunt genieten van het leven in Spanje.

Waarom Spaanse Droomhuizen?

Het kopen van een huis is een grote stap. Al helemaal in het buitenland. Wij zorgen dat je probleemloos kunt kopen en volop kunt genieten. Onze belofte is een open en eerlijke benadering. Wij zullen je persoonlijk helpen bij jouw zoektocht naar jouw droomhuis of goede investering in het mooie en zonnige Spanje.

Met onze jarenlange ervaring en een groot netwerk van lokale partners begeleiden wij je in het hele proces. Van het adviseren over de mogelijkheden, het formuleren van je wensen, het sturen van selecties, het maken van de afspraken en begeleiden bij bezichtigingen, maar ook daarna kun je altijd bij ons terecht.

Ook hier kunnen wij je adviseren en in contact brengen met de juiste partijen. Denk aan financieel, hypotheek en juridisch advies, aannemers, verhuurbedrijven, woningbeheer, verzekeringen, onderhoudsdiensten, etc. Kortom, wij zullen er alles aan doen jouw verblijf in Spanje zo zonnig mogelijk te maken.

 

Bij Makelaar Valencia kies je voor:

 

» jarenlange ervaring en kennis van Spanje en het aanbod

» één contactpersoon in het hele proces

» begeleiding in jouw eigen taal

» een lokaal netwerk met keuze uit meer dan 10.000 huizen in Spanje

» begeleiding van A tot Z

» het beste aanbod met de laagste prijsgarantie

» alle afspraken efficiënt voor je ingepland

» een onafhankelijke en betrouwbare organisatie

» wij regelen alles, ook na de koop!

 

Kortom, kopen zonder zorgen!

 

Heb je interesse of kun je iets voor ons betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. We zijn te bereiken via mail, telefoon, whatsapp, webchat, skype of kom langs voor een kopje koffie op ons kantoor in het centrum van Valencia. Hasta pronto!

Calle Denia 49, Ruzafa
46006 Valencia

Mayúsculas, minúsculas y número
¡Compartir Spaanse Droomhuizen SL!
Lo sentimos, ya no admitimos Internet Explorer
Actualice a Google Chrome o Firefox.