Cargando página
Selecciona tu idioma
nl es

Commercieel Medewerker in Madrid

Publicado hace 2 años

Commercieel medewerker team België – Madrid

Pure klantenservice is te saai voor je en je hebt een passie voor verkoop, belt graag via de telefoon en hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal…

Dan ben JIJ de juiste kandidaat voor ons!

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde verkopers in telesales met standplaats Madrid voor de Vlaamse energiemarkt. Door inkomende oproepen te beantwoorden, help je onze klanten met alledaagse vragen over de energiemarkt en help je hen het juiste elektriciteits- en gastarief te vinden.

Wat houdt je dag in?

  • Je treedt op als klantenadviseur en adviseert onze klanten telefonisch over hun dagelijkse vragen over de elektriciteits- en gasmarkt.

  • Je helpt hen het juiste energiecontract te vinden dankzij jouw verkoopvaardigheden.

  • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van jouw verkopen.

  • Wij zijn een jong, dynamisch team en stellen een proactieve inzet en bijdrage aan de verdere ontwikkeling van onze verkoopstrategieën op prijs.

Wat bieden we je aan?

  • Een vast Spaans arbeidscontract.

  • Een aantrekkelijk salaris (vast salaris + bonus): zelfs als beginner is €1.650 netto realistisch.

  • Een verminderde prijs voor particuliere ziektekosten- en tandartsverzekering.

  • Gratis cursussen Spaans.

  • Ontwikkelingsmogelijkheden in een jong en dynamisch team.

  • Een betaalde, uitgebreide opleidingsweek over het thema verkoop en de energiemarkt.

Bij Selectra zijn we niet op zoek naar het perfecte CV, maar naar mensen die houden van wat ze doen. Daarom is deze functie ook ideaal voor mensen die een carrièreswitch willen doen!

Interesse?

Stuur je CV naar gilian.bens@selectra.info 

Het bedrijf

Selectra heeft als missie om de wereld goedkoper, groener en eenvoudiger te maken via onze diensten voor het vergelijken, abonneren en beheren van contracten. Selectra was aanvankelijk een dienst voor het vergelijken van energieprijzen, maar heeft zich inmiddels uitgebreid tot internet- en mobiele abonnementen, verzekeringen en bankzaken. Onze toekomst bestaat erin ons te positioneren als de referentie voor consumenten die al hun abonnementen en terugkerende uitgaven met één enkel instrument wensen te beheren.

Met meer dan 1.500 werknemers, activiteiten in 17 landen en meer dan 270 miljoen bezoekers op haar sites tegen 2021, is Selectra een van Europa’s toonaangevende startups. Selectra maakt deel uit van de French Tech 120, staat op de 99e plaats in de rangschikking van Les Echos’ Champions of Growth 2021 en wordt door de Financial Times regelmatig gerangschikt onder de snelst groeiende Europese bedrijven.

Bij de aanwerving geeft Selectra de voorkeur aan kandidaten die bescheiden zijn, gepassioneerd door hun werk zijn en uitmuntend in hun vakgebied zijn, waardoor een echt stimulerende werkomgeving wordt gecreëerd. Leeftijd en ervaring zijn minder belangrijk dan leervermogen bij Selectra, waar pas afgestudeerden vaak hoge functies bekleden. 

Selectra doet niet mee aan zaken die tot frustratie leiden (onnodige vergaderingen, bureaucratie, traagheid,) en staat nooit toe dat ongezonde werksituaties ontstaan. Kortom, wij scheppen de voorwaarden voor een aangename werkomgeving waarin iedereen zorgzaam is en elkaar steunt, wat volgens ons doorslaggevend is voor het aantrekken van het beste talent en het bereiken van onze doelstellingen.

Wij informeren u dat de gegevens die op u betrekking hebben, geautomatiseerd zijn en vertrouwelijk worden behandeld. Uw gegevens worden bewaard tot drie jaar na de indiening van uw sollicitatie. Alleen personen die werkzaam zijn op de afdeling human resources hebben toegang tot uw gegevens voor strikt interne doeleinden. U kunt uw gegevens inzien, corrigeren of verwijderen door contact op te nemen met contact@selectra.info. 

 

 

Energy and telecommunications price comparison

Mayúsculas, minúsculas y número
¡Compartir Commercieel Medewerker in Madrid!
Lo sentimos, ya no admitimos Internet Explorer
Actualice a Google Chrome o Firefox.