Cargando página
Selecciona tu idioma
nl es

Medewerker Expat-afdeling INSURED

Publicado hace 2 años

Correduría MDC is een verzekeringsmakelarij gevestigd in hartje Barcelona.

Voor onze afdeling Expats hebben wij een vacature open voor iemand die vloeiend Nederlands en Spaans spreekt, en openstaat om van alles over de Spaanse verzekeringssector te leren. Affiniteit met de verzekeringssector is een pré, maar is niet noodzakelijk.

Voor een deel zullen de werkzaamheden bestaan uit het beheren van huidige portefeuille van Nederlands- en Engelstalige klanten, en het in behandeling nemen van nieuwe aanvragen. We hebben de ambitie om dé Nederlandstalige tussenpersoon van Spanje te worden, en zijn daarom op zoek naar iemand die bereid is actief mee te denken over hoe het huidige klantenbestand uit te bereiden door middel van digitale strategieën. Interne doorgroei wordt gestimuleerd.

Het salaris ligt tussen de 18.000 € en 20.000 € (afhankelijk van expertise). Van maandag tot donderdag werken we van 09.00 tot 18.00 uur, en op vrijdag van 09.00 tot 15.00. Voor de inwerkperiode vragen we 100% aanwezigheid op het hoofdkantoor in Barcelona, maar op middellange termijn staan we zeker open voor de mogelijkheid dit te combineren met thuiswerken.  

Spreek je Nederlands, heb je zin om alles te leren over de wereld van verzekeringen in Spanje en ben je gemotiveerd om met ons op langere termijn mee te groeien? Stuur je cv en motivatie naar service@insured.es. We vragen een beschikbaarheid van zo snel mogelijk.

Mayúsculas, minúsculas y número
¡Compartir Medewerker Expat-afdeling INSURED!
Lo sentimos, ya no admitimos Internet Explorer
Actualice a Google Chrome o Firefox.