Cargando página
Selecciona tu idioma
nl es

AE is opgericht in 2018, elke dag wordt er met passie hard gewerkt om studenten te helpen bij het vinden van hun droomstage in het buitenland. Momenteel hebben we vijf locaties namelijk; Amsterdam, Bali, Barcelona, Curacao en Madrid. Barcelona is onze nieuwe bestemming en daarom zijn we op zoek naar partner bedrijven. Natuurlijk zijn nieuwe partners voor onze bestemming Madrid ook welkom!

De missie van AE is om de student naast een onvergetelijke tijd in het buitenland ook een passende en kwalitatief hoogstaande stage te bieden waarin de student zich op professioneel en persoonlijk gebied kan ontwikkelen.

Wij noemen ons zelf niet voor niets dé stage specialist op locatie. Wij weten alles van de bestemmingen omdat wij deze bestemmingen zorgvuldig selecteren. Dat is wel een van de redenen waarom studenten kiezen voor AE Internships. Wij bieden ondersteuning voor en tijdens de stage ook bieden wij ondersteuning bij praktische zaken zoals een visum/vergunning.

Wat zoeken wij?
We zijn op zoek naar professionele, dynamische en innovatieve bedrijven die op internationaal gebied ontwikkeld zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het bedrijf waar wij een samenwerking mee hebben een kwalitatief hoogstaande stage aanbiedt. De werkzaamheden moeten ook op hbo-niveau zijn. De student komt natuurlijk voor een top tijd in Barcelona of Madrid maar ook voor een leerzame ervaring. Op deze manier kunnen jullie als bedrijf ook kwaliteit verwachten, de studenten zijn zeer gemotiveerd.

Process
Hoe ziet het samenwerkingsproces met ons eruit?
Wanneer jullie enthousiast zijn om een samenwerking aan te gaan sturen wij een partner form, hierin staat basisinformatie over jullie bedrijf en onderandere ook naar wat voor stagiares jullie op zoek zijn. Jouw bedrijf vertelt ons per semester naar wat voor soort studenten ze op zoek zijn. We houden dus echt elk semester contact. Wanneer wij denken de juiste match voor jullie te hebben, sturen wij hun CV. Wanneer jullie enthousiast zijn over de CV en geïnteresseerd zijn in de student, zullen wij een Skype gesprek opzetten tussen het bedrijf en de student. Wanneer jullie de student accepteren en de student bij het bedrijf stage wil lopen, zal de student naar Barcelona komen en voor ongeveer 20 weken bij het bedrijf werken.

https://www.ae-internships.com/

Imagen destacada de AE Internships

“Onze missie is om de student naast een onvergetelijke tijd in het buitenland ook een passende en kwalitatief hoogstaande stage te bieden waarin hij of zij zich als student op professioneel en persoonlijk vlak kan ontwikkelen.”

Mayúsculas, minúsculas y número
¡Compartir Op zoek naar HBO of WO stagiares voor jouw bedrijf in Barcelona of Madrid? We kunnen samenwerken!!
Lo sentimos, ya no admitimos Internet Explorer
Actualice a Google Chrome o Firefox.