Cargando página
Selecciona tu idioma
nl es

Teamleader Spanje (kantoor Alicante)

Publicado hace 1 año

Als Teamleader Spanje ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het Spaanse team van 4 Recruiters; je bent werkzaam vanuit het kantoor in Alicante.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Recruitment Teamleader die in Nederland is gevestigd. Dagelijks heb je contact met elkaar via Teams en maandelijks zie je elkaar in Alicante of in Nederland.

De Teamleider heeft ten alle tijden overzicht met betrekking tot de openstaande aanvragen en kandidatenstroom. Je bent in de lead om de juiste marketingtools in te zetten om de beoogde resultaten te behalen. Daarbij is er duidelijk communicatie vanuit de Teamleader ES met betrekking tot de verwachte resultaten of bijstellen van de verwachtingen richting Nederland. Kennis van klantprofielen is van groot belang om ervoor te zorgen dat we strategische marketingactiviteiten doen en om de juiste informatie aan de recruiters te verstrekken. De Teamleader Spanje controleert de kwaliteit van het werk van de recruiters en zorg je ervoor dat de kwaliteit behouden blijft. De teamleider heeft kennis van het recruitmentproces, monitort en bewaakt de opvolging hiervan. Je bent de directe contactpersoon voor de Teamleader Recruitment en zorgt ervoor dat je alle nodige informatie verstrekt aan het team in Spanje. Dagelijks ben je verantwoordelijk voor het verdelen van het werk onder de recruiters en heb je open communicatie. De Teamleader Spanje draagt de verantwoording over de invulling van de aanvragen van klanten voor de Spaanse markt. Dit betekent het werven van mensen op diverse profielen voor klanten in Spanje. Dit is een nieuw opgezette markt en dit project is eigendom van de Recruitment Director en Teamleader Recruitment. De teamleider Spanje richt zich op dit project naast het managen van het team in Spanje.

De teamleider heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en toont eigenaarschap. De teamleider beschikt over een flinke dosis mensenkennis en heeft empathisch vermogen. De teamleider heeft de gave om mensen op een positieve wijze te kunnen beïnvloeden, heeft een voorbeeldfunctie en weet het team te enthousiasmeren. Door deze positieve houding is de teamleider altijd op zoek naar oplossingen en kansen in plaats van excuses waarom de klus niet geklaard kan worden.

De rol van teamleider is hands-on; betekenis in het hoogseizoen zal het hele team helpen, zelfs als dit betekent dat contracten moeten worden gesloten of werving moet worden aangenomen als dit nodig is om de diensten te leveren die nodig zijn om aan alle verzoeken te voldoen.

Functie eisen:

ü  Beheerst de Nederlandse, Engelse en Spaanse taal

ü  Woonachtig in de omgeving van Alicante

ü  Kennis van de Spaanse cultuur

ü  Ervaring met de aansturing van een team

ü  Kan overzicht bewaken en werkt gestructureerd

 Wat wij je bieden:

       ü  Fulltime dienstverband, met 3 maanden proeftijd

ü  Goed salaris

ü  Uitdagende functie binnen een internationaal georiënteerd organisatie

ü  Werken met diverse nationaliteiten

ü  Leuk team van collega’s

Mayúsculas, minúsculas y número
¡Compartir Teamleader Spanje (kantoor Alicante)!
Lo sentimos, ya no admitimos Internet Explorer
Actualice a Google Chrome o Firefox.