Cargando página
Selecciona tu idioma
nl es

Administratief medewerker met congiergetaken op de Nederlandstalige school Madrid

Publicado hace 2 años

De Nederlandstalige basisschool Madrid is op zoek naar een nieuwe werknemer m/v die de administratieve- en conciërge taken op onze school vanaf 1 september 2022 zal gaan invullen.

Wie zijn wij:

Wij zijn een Nederlands-Spaanse dagschool, met ongeveer 85 kinderen tussen de 3 en de 12 jaar, verdeeld over 5 combinatieklassen. Ons team bestaat uit 13 werknemers, waarvan 4 Spaanse en 1 Spaans-Engelse. Onze leerlingen komen veelal uit Spaans-Nederlandse gezinnen.

Wie zoeken wij:

Wij zoeken een enthousiaste persoon met een ‘handen uit de mouwen’-mentaliteit. Hij/zij is de spil van de school, weet alles te vinden (of op te zoeken), ondersteunt de directeur, kan goed samenwerken, is flexibel en helpt graag met allerhande zaken. De functie behelst een drieledige verantwoordelijkheid, te weten administratieve – en directie ondersteunende taken, taken met betrekking tot gebouw, plein en openbare ruimtes en de keuken en eetzaal (zowel uitvoerende als aansturende rol).

Functievereisten:

·    Goede beheersing van de Nederlandse en de Spaanse taal (vloeiend in taal en geschrift)

·         Goede communicatieve vaardigheden

·         Ervaring in een administratieve functie

·         Goede kennis van Microsoft Office

·         Affiniteit met een basisschool

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die ervaring heeft met werken in Spanje of in een ander land waar Spaans gesproken wordt.

Door de vertrouwelijke informatie waar de werknemer mee te maken krijgt, is het helaas niet mogelijk om (toekomstige) ouders van leerlingen mee te nemen in de procedure.

Arbeidsvoorwaarden:

Wij werken volgens de Spaanse cao voor het privéonderwijs, het salaris ligt rond de €16.500 bruto per jaar bij een fulltime betrekking (40 uur). De aanstelling is voor 30 uur (5 dagen per week, 6 uur per dag). Het contract zal van tijdelijke aard zijn, en uiterlijk tot het einde van het schooljaar duren.

Sollicitatieprocedure:

Voor informatie over de school en de functie kunt u contact opnemen met de directeur, Janneke Dorgelo. Sollicitatiebrieven met CV graag naar onderstaand mailadres. Reageren kan tot en met 11 februari 2022.

E-mail: directie@nlschool.es

Website: www.nlschool.es

Escuela de educacion primaria neerlandesa-española para niños de 3 a 12 años

Mayúsculas, minúsculas y número
¡Compartir Administratief medewerker met congiergetaken op de Nederlandstalige school Madrid!
Lo sentimos, ya no admitimos Internet Explorer
Actualice a Google Chrome o Firefox.