Cargando página
Selecciona tu idioma
nl es

Nederlandstalige Business Club Costa Blanca

NBCCB
logo_nbccb_totaal_transparant-2

Nederlandstalige Business Club Costa Blanca

Ons doel is het bij elkaar brengen van Nederlandstalige ondernemers en het elkaar versterken in het zakendoen, maar bovenal staat het netwerken en business to business hoog in ons vaandel.

Door het mobiliseren van kennis, ervaring, wijsheid en vaardigheden, vormen wij een netwerk van Nederlandstalige ondernemers, voor zowel interne als externe contacten. Daarbij zijn onze uitstekende contacten met het Belgische consulaat in Alicante én het Nederlandse consulaat in La Nucia van groot belang. Ook de goede banden met de Ambassade in Madrid zijn essentieel. Tevens streven we naar een basis voor groei door de instroom van kwalitatieve en betrouwbare ondernemers.

Iedere laatste donderdag van de maand (behalve juli en augustus; zomerstop) organiseren wij een bijeenkomst met een interessante spreker(ster) of een netwerkbijeenkomst, inclusief een diner en drankjes. In juni is er voorafgaande aan de zomerstop een Summerparty en als afsluiting van het jaar vindt in december een kerstdiner plaats. In januari vindt de nieuwjaarsreceptie “New Style” plaats, waarbij onze leden hun relaties kunnen uitnodigen, wat tot een groots spektakel is gegroeid.

 

Contacto

Sitio web de NBCCB

http://www.nbccostablanca.com/

Mayúsculas, minúsculas y número
Lo sentimos, ya no admitimos Internet Explorer
Actualice a Google Chrome o Firefox.