Cargando página
Selecciona tu idioma
nl es

Fortytwo Security

Otros (sector servicios), TIC
Informatie beveiliging, cyber security, pentesting, PCI DSS, security monitoring, scanning, consultancy and audits

Wij adviseren en helpen bedrijven bij de optimalisering van IT beveiligingssystemen, onder andere door het bieden van Security Scans, Penetratie testen en AVG / PCI DSS audits.

Onze Security Scans geven heldere inzage in de status van uw bedrijfsbeveiliging en webapplicaties. Het is een snelle check van uw IT systemen in begrijpbare taal. Met geavanceerde Penetratietesten identificeren wij kwetsbaarheden op IT systemen én bieden wij advies over de verbetering van de beveiliging.

Security Awareness is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsbeveiliging. Wij bieden awareness workshops op maat aan, zodat de workshops naadloos aansluiten bij het kennisniveau van uw medewerkers.

Fortytwo is expert op het gebied van privacy (AVG) én credit card data (PCI) beveiliging. Ons team van beveiligingsadviseurs en auditors zijn geregistreerde PCI DSS QSAs. Door onze uitgebreide ervaring en succesvolle track record in informatiebeveiligingsprojecten en PCI DSS profiteren onze klanten van onze gedegen kennis en veelzijdige diensten.

Mayúsculas, minúsculas y número
¡Compartir Fortytwo Security!
Lo sentimos, ya no admitimos Internet Explorer
Actualice a Google Chrome o Firefox.