Cargando página
Selecciona tu idioma
nl es

WeCare Mortgages - Spanjehypotheek

Otros (sector servicios), Servicios Financieros y Aseguradoras
Erkend hypotheekadviseur voor Nederlanders en Belgen in Spanje

WeCare Mortgages (2004) is een professioneel, deskundig bedrijf op het gebied van hypotheken voor (niet-)residenten in Spanje. 

In december 2019 heeft onze hypotheekadviseur Martin Faessen het door de nieuwe hypotheekwet vereiste certificaat behaald en mag hij de titel “Informador de Credito Inmobiliario” dragen. Alleen deze adviseurs zijn geautoriseerd om namens u met de banken te onderhandelen en zodoende de beste deal voor u te krijgen. 

Ons team fungeert als een vertrouwd aanspreekpunt voor haar klanten en faciliteert naar de lokale wetten, producten en gebruiken. Dankzij de jarenlange ervaring in de hypotheekbranche in Spanje en een uitstekend trackrecord bij de verschillende banken kunnen wij de juiste producten en diensten adviseren die aansluiten bij uw wensen en behoeftes. U wordt volledig ondersteund en ontzorgt, in uw eigen taal, met persoonlijke begeleiding en snelle afhandeling van de zaken. Wij maken de vertaalslag naar de Spaanse banken van uw dossier.

Wij maken financiële dienstverlening simpel en persoonlijk en verlenen service om stress en onduidelijkheid bij u te voorkomen. Weg met de stroperige contacten met Spaanse banken en partijen: wij zetten ons dagelijks met enthousiasme in om alle vragen te beantwoorden en in uw belang alles achter de schermen te regelen en ervoor te zorgen ervoor dat alles in orde komt.

Diensten o.a.:

  • Hypotheekadvies: wilt u weten wat uw maximale hypotheek in Spanje kan zijn? Wij voeren graag een vrijblijvende haalbaarheidstoets voor u uit. 
  • Bankrekening: wilt u een Spaanse bankrekening openen op afstand? Ook dat kunnen wij voor u regelen. 
  • Begeleiding taxaties in Spanje: contacteer ons voor meer informatie

Martin Faessen – Hypotheekadviseur
Sandra Thissen – Support

Calle Skandia 2
29640 Fuengirola
Málaga

Mayúsculas, minúsculas y número
¡Compartir WeCare Mortgages - Spanjehypotheek!
Lo sentimos, ya no admitimos Internet Explorer
Actualice a Google Chrome o Firefox.