Cargando página
Selecciona tu idioma
nl es

Makelaarskantoor DroomHuisSpanje

Agente Comercial, Otros (sector servicios), Sector de servicios, Servicios de reubicación expatriados (Relocation)
Vastgoed specialist Spanje

DroomHuisSpanje is een hardwerkend familiebedrijf dat voor iedereen klaar staat.

Door goed te luisteren naar onze klanten zijn wij er tot nu altijd in geslaagd om voor elke klant het perfecte droomhuis te vinden. Wij begeleiden een ieder intensief bij de aankoop van een droomhuis in Spanje.

Wij wonen, werken en leven zelf alweer een behoorlijke tijd in Spanje, we kennen de positieve kanten van het Spaanse leven, maar we kennen ook de valkuilen. We zullen je gids zijn in de zoektocht naar het droomhuis aan de Costa Blanca Zuid, Costa Calida en of Costa de Almeria.

Prettig als je even terug kunt vallen voor van alles en nog wat. Voor de aankoop van een woning in Spanje is dat zeker belangrijk, maar ook de jaren erna heb je daar profijt van. Als zaken niet duidelijk zijn, moet je terecht kunnen bij een vast aanspreekpunt. Wij zijn dat, de deur staat voor iedereen altijd open.

Wij houden van goede service en eerlijkheid. De projecten die we aanbieden worden door ons eerst zorgvuldig gescreend. Op die manier hoef je je verder geen zorgen te maken en kan je 100% genieten tijdens de zoektocht.

We zoeken niet enkel je droom(t)huis in Spanje, maar we zorgen ook dat een ieder daarnaast zeer goed begeleid wordt door advocaten in de taal van keuze, zij nemen hier in Spanje de taak van een notaris tot zich, zij controleren de vergunningen, zorgen voor de aansluitingen van elektriciteit en water en regelen uw fiscale zaken zoals de aanvraag van het NIE-nummer.

Je Nederlandstalige makelaar voor de Costa Blanca Zuid, Costa Cálida & Costa Almería. Professioneel advies, maatwerk, passie en een toegewijde service kenmerken onze dienstverlening. Een erkend makelaarskantoor zoals DroomHuisSpanje is dan wat je nodig hebt. Spanje heeft een open markt wat vastgoed betreft en om dan terug te vallen op een eerlijk en professioneel makelaarskantoor is dan wel zo prettig. Weet je hoe de makelaardij in Spanje werkt? Iedereen, elk makelaarskantoor heeft in principe voor 99% hetzelfde aanbod, elk appartement of woning dat hier nu gebouwd wordt aan de Costa Blanca, Costa Calida of Costa de Almeria, mag door iedereen verkocht worden, dus afspraken maken met meerdere kantoren heeft eigenlijk geen zin. Want wat kantoor A je toont op dag 1, kan kantoor B je wederom laten zien, wat zonde van de tijd is. Zoek daarom een gevestigd en gerenommeerd kantoor zoals DroomHuisSpanje en we helpen je van A tot Z en verder.

Mayúsculas, minúsculas y número
¡Compartir Makelaarskantoor DroomHuisSpanje!
Lo sentimos, ya no admitimos Internet Explorer
Actualice a Google Chrome o Firefox.