Cargando página
Selecciona tu idioma
nl es

OTIS Advocaten Spanje

Abogados y notarios, Agencia de Cobros, Gestorías y Oficinas de administración de empresas, Traductores
Juridische dienstverlening

Vertegenwoordigd met vijf vestigingen in Spanje (Barcelona, Marbella, Mallorca, Ibiza en Madrid) en een vestigin in Nederland (Amsterdam) is OTIS Advocaten Spanje met haar team van tweetalige advocaten hét kantoor tot wie ondernemingen, particulieren en professionals zich wenden voor advies met betrekking tot behartiging van hun belangen in Spanje en/of Nederland.

Wij zijn sinds 2005 hét advocatenkantoor in Spanje en Nederland dat al uw Spaanse zaken oppakt.

Door haar internationale ervaring en expertise wordt OTIS Advocaten vaak ingeschakeld voor de belangenbehartiging van ondernemingen en particulieren in internationale juridische kwesties.

Uiteraard vindt de communicatie met u plaats in het Nederlands en zorgen we voor een ´Nederlandse´ blik op Spaanse kwesties en de aanpak hiervan, op basis van de kernwaarden daadkracht, klantgerichtheid en oplossingsgerichthied.

OTIS Advocaten staat u onder andere graag bij op het gebied van Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Onroerend goedHuurrecht, Contractenrecht, Gerechtelijke Procedures, Incasso´s, Faillisement, Letselschade, Nalatenschappen, EchtscheidingenStrafrecht en Bedrijfsadministratie 

We staan voor u klaar.

Rambla de Cataluña, 73, 1º
08007 Barcelona

0034 93 272 50 98
0031 76 808 02 83

Barcelona | Marbella | Mallorca | Ibiza | Madrid | Amsterdam

 

Mayúsculas, minúsculas y número
¡Compartir OTIS Advocaten Spanje!
Lo sentimos, ya no admitimos Internet Explorer
Actualice a Google Chrome o Firefox.